Ajakohtaista

3.6.2020: KESÄLOMA

Vietän kesälomaa 15.6-28.6.2020.

16.4.2020: *Tilanne päivitystä* HUOM! Toimintaohjeita

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta, olen töissä/otan asiakkaita vastaan ajanvarausten mukaan. Otathan hyvissä ajoin yhteyttä aikojen suhteen, sillä olen töissä vain varausten mukaisesti eikä viimehetken vapaita sen vuoksi välttämättä löydy. Toimin yrityksessäni yksin ja palvelen vain yhtä asiakasta kerralla.

En valitettavasti osaa sanoa kuinka hiljaisia seuraavat kuukaudet tulevat olemaan ja sen vuoksi pyrin mahdollisuuksien mukaan varaamaan asiakkaille ajat samoille päiville. Tämän vuoksi myös ne päivät joissa on 1-3 asiakasta, saatan tilanteesta riippuen yhdistellä muille päiville. Avoinna24 palvelun kautta voi aikoja varata normaalisti. Pyydän kuitenkin asiakkaita huomioimaan, ettei nettiajanvarauksesta löydy samalla tavalla vapaita aikoja kuin normaalisti, sillä pyrin näin täyttämään päiviä täyteen. Mikäli sopivaa aikaa ei netistä löydy olethan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Haluan ylläpitää hoitolassa hyvää hygieniatasoa. Tässä kohtaa myös jokainen asiakas pystyy auttamaan.

Toimintaohjeita asiakkailleni.


- Tulethan hoitoon aina terveenä! Jos tunnet olosi kipeäksi tai olet kipeä, peruuta tai siirrä aikaasi. Tarpeen vaatiessa voin kieltäytyä palvelemasta kipeää asiakasta. Mahdollisuuksien mukaan joustan uuden ajan löytämiseksi. Tällä en pelkästään pidä huolta omasta mutta samalla myös koko asiakaskunnan terveydestä.

- Jos haluat tulla lahjakortti tai tuoteostoksille, sovithan tästä etukäteen! Palvelen vain yhtä asiakasta kerrallaan, mikäli piipahdat paikalle sattumalta, en valitettavasti pysty avaamaan ovea hoidon ollessa kesken. Pystyn postittamaan lahjakortin haluttuun osoitteeseen (suomessa). Lahjakortista laitan laskun sähköpostiin ja maksun näkyessä tilillä, laitan lahjakortin postiin. Lahjakortin postituksesta lisätään laskun loppusummaan postimerkin maksu + 1,60 €.

- Jokainen hoito aloitetaan käsien huolellisella pesulla saippuaa käyttäen. Kuivaa kädet huolellisesti käsipyyhepaperilla. Tämän jälkeen käytetään vielä käsidesiä.

- Hoitotilanteessa käytän hengityssuojainta ja hoidosta riippuen käytän myös kertakäyttöisiä nitriilihanskoja aina kuin se on mahdollista. Asiakas voi ottaa mukaan oman hengityssuojaimen niin halutessaan.

- Olen aina tarkka välineiden puhdistuksesta, mutta kiinnitän nyt vielä erityistä huomiota. Kaikki välineet pestään aina mekaanisesti harjaa ja desinfioivaapesuainetta käyttäen. Kaikki metalliset välineet streliloidaan kuumailmasterilaattorissa, muut välineet desinfioidaan desinfiointi nesteessä. Mikäli jotain välinettä ei voida pestä/steriloida/desinfioida ne heitetään automaattisesti aina roskiin.

- Jokaisen asiakkaan jälkeen kaikki työpinnat/muut kosketuspinnat, UV-uunit, ovenkahvat, maksupääte jne. pyyhin desinfiointiliinoilla. Käytössäni on integroitu maksupääte, joten summan syötän suoraan kassasta maksupäätteeseen. Toivon asiakkaidan suosivan käteismaksun sijaan korttimaksua ja summasta riippuen lähimaksua.

Kiitos ymmärryksestä!

25.1.2020: TALVILOMA

Vietän talvilomaa 18.3-22.3.2020. Kyseisenä aikana en ota ajanvarauksia vastaan. Netti ajanvaraus toimii normaalisti. Lomani aikana tulleisiin yhteydenottoihin palaan asiaan maanantaina 23.3.2020.

30.10.2019: Nyt palveluvalikoimassa myös Kasvohoidot ja käsihoidot

Pitkän tovin jälkeen palveluvalikoimassa nyt myös kasvohoidot ja käsihoidot. Tuotesarjana ihana Organique. Tutustu hoitoihin palvelut valikosta, oman ajan varaat kätevästi nettiajanvarauksesta, mikäli sopivaa aikaa ei löydy ota yhteyttä puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 045 352 4011 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@kauneuspistejoanna.com Tervetuloa kasvo ja käsihoitoihin!

26.1.2020: Kynsipalveluista kiinnostuneet

En tällä hetkellä pysty ottamaan uusia kynsiasiakkaita (rakennekynnet UUDET, kynsihuollot, oman kynnevahvistusgeelillä). Näin takaan nykyisille asiakkaille säännöllisen huoltovälin ja varmistan ettei uusi asiakas jää ilman uutta aikaa! Vaikka sähköisessä kalenterissa näkyisi vapaita aikoja, en valitettavasti näihin vapaisiin aikoihin pysty ottamaan kynsiasiakkaita, vapaat ajat ovat tarkoitettu muille hoidoille. Kiitos ymmärryksestä!