Ajakohtaista

30.10.2019: Kauneushoitolan poikkeusaukioloajat


Huomioithan seuraavat poikkeusaikataulut. Suosittelen kaikkia varaamaan ajat hyvissä ajoin jotta varmistat hoitoon pääsyn itselle sopivana ajankohtana.

Hoitola suljettu 6.12.2019 / 24.12-29.12.2019 / 1.1.2020 .

30.10.2019: Nyt palveluvalikoimassa myös Kasvohoidot ja käsihoidot


Pitkän tovin jälkeen palveluvalikoimassa nyt myös kasvohoidot ja käsihoidot. Tuotesarjana ihana Organique. Tutustu hoitoihin palvelut valikosta, oman ajan varaat kätevästi nettiajanvarauksesta, mikäli sopivaa aikaa ei löydy ota yhteyttä puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 045 352 4011 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@kauneuspistejoanna.com Tervetuloa kasvo ja käsihoitoihin!

Nyt saatavilla Yumi Lashes ripsien kestotaivutus


Yumi Lashes ripsien kestotaivutus syyskuussa tarjoushintaan 65 € (norm. 80 €) tarjous voimassa 4.9-4.10.2019.

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi Lashes on kehitetty vuonna 2008. Yumi Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Yumi Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestovärillä. Yumi Lashes eroaa ripsipermanentista siten, että Yumi Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Yumi Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

17.2.2019: Kynsipalveluista kiinnostuneet

En tällä hetkellä pysty ottamaan uusia kynsiasiakkaita (rakennekynnet UUDET, kynsihuollot, oman kynnevahvistusgeelillä, geelilakkaus). Näin takaan nykyisille asiakkaille säännöllisen huoltovälin ja varmistan ettei uusi asiakas jää ilman uutta aikaa! Vaikka sähköisessä kalenterissa näkyisi vapaita aikoja, en valitettavasti näihin vapaisiin aikoihin pysty ottamaan kynsiasiakkaita, vapaat ajat ovat tarkoitettu muille hoidoille. Kiitos ymmärryksestä!