Kauniit kädet ja huolitellut kynnet ovat kuin käyntikortti

Kauniit, huolitellut kädet ja kynnet sopivat jokaiselle, ikään katsomatta. Geelirakennekynsistä ja oman kynnen geelivahvistuksesta löytyy apua moniin ongelmiin, esimerkiksi liuskoittuville ja helposti halkeileville / katkeileville kynsille. Geelikynnet ovat myös erittäin hyvä apu kynsienpureskelijoille. Tämän lisäksi kädet ja kynnet ovat lähes aina esillä. Käsistä ja kynsistä huolehtiminen on osa hyvinvointia.

Geelirakennekynnet

Mikäli et ole tyytyväinen omien kynsien pituuteen tai jokainen kynsi on erimittainen, rakennekynsillä jokaisesta kynnestä saadaan saman mittaiset ja muotoiset. Rakennekynsillä tarkoitetaan sitä, kun omiin kynsiin tehdään lisää pituutta. Rakennekynsissä käytän muottitekniikkaa. Geelikynnet voivat olla minkä pituiset tahansa pitkät, lyhyet tai kaikkea siltä väliltä. Pituus määräytyy toiveesi mukaan. Kynnet voivat olla luonnollisen näköiset tai niihin voidaan tehdä esimerkiksi klassisen kaunis ranskalainen manikyyri, runsastaa värivalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Käytän kynsiä koristellessa geelimaalimaaleja ja niiden lisäksi löytyy mm. glittereitä, siirtofolioita, siirtokuvia ja tarroja. Koristeluissa vain mielikuvitus on rajana!

Miksi muottitekniikka?
Muottipidennyksessä kynsi pidennetään geelin avulla. Näin kynsi on yhtä ja samaa massaa eikä kyntee tule "irto" osia. Tipeillä pidennetetyissä kynsissä, tippi liimataan omaan kynteen. Tipissä liimapinta on kynnen heikoin kohta joka helposti kolhuja saadessaan irtoaa / lohkeaa. Liima myös haurastuu ajan kanssa jolloin kynnet voivat mystisesti tipahdella pois, ellei tippi ole kerinnyt kasvamaan ulos kynnestä. Muotitekniikalla tehdyissä kynsissä, kynnet tuntuvat luonnollista. Monet kokevat tipilliset kynnet "ei omiksi" kynsiksi.


Omankynnen vahvistus geelillä

Kynsiin voidaan tehdä geelivahvistus jos olet tyytyväinen omien kynsiesi pituuteen tai et voi pitää pitkiä kynsiä. Geelivahvistukseen pystyy tekemään samoja koristeita kuin rakennekynsiin, vain mielikuvitus on rajana! Geelivahvistus sopii kun haluat huollitellut, vahvemmat kynnet, mutta et kuitenkaan kaipaa lisäpituutta.Oman kynnen vahvistus geelilakkauksella

Geelilakkaus on oman kynnen geelivahvistuksesta kevyempi vaihtoehto. Kynnen pinnalle tulee kynsilakkamainen vaikutelma joka kestää kauniina 2-3 viikkoa. Geelilakkausta voi myös huoltaa, huollossa vanha geelilakka poistetaan poistonesteen avulla liottamalla ja korvataan uudella. Geelilakkaus sopii mainiosti myös varpaankynsiin. Varpaankynsissä geelilakka kestää 2-3kk.Apua myös kynsienpureskelijoille

Myös erittäin lyhyisiin kynsiin on mahdollista tehdä lisäpituutta. Kynsienpureskelijoilla huolto toteutaan kahden viikon kuluttua laitosta. Toisinaan kynnet ovat niin lyhyet ettei muottia saada asetettua kunnolla. Tällöin on hyvä laittaa geelilakkaus suojaamaan kynttä ja kasvattaa kynteen pituutta. Geelilakkaus uusitaan 2-3 viikon kuluttua ja geelilakkaus uusitaan tarpeen mukaan niin kauan, että kynsi on kasvanut normaaliksi. Geelilakkauksene sijaan kynteen voi tehdä IBX hoidon. IBX on Luonnonkynttä sisältäpäin vahvistava hoito, joka samalla luo kynnen pinnalle ”suojakilven”. IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Löydät tarkempaa tietoa IBX hoidosta voit lukea tarkemmin täältäGeelikynsien huolto

Huollon tarkoituksena on ylläpitää kauniita kynsiä! Jotta kynnet pysyisivät huolliteltuina, tulee kynsiä huoltaa säännöllisesti 3-5 viikon välein, riippuen kynsiesi kasvuvauhdista. Jokaiselle sopiva huoltoväli muodostuu yksilöllisten tarpeiden mukaan. Luonnonkynsi kasvaa geelimassan alla normaalisti. Luonnonkynnen kasvaessa tyveen ilmestyy suojaamaton alue ja geelikynnen painopiste siirtyy eteenpäin jolloin kynsi ei ole enää niin kestävä kuin laitto tai huolto hetkenä. Kynsi koostuu proteiinia ja keratiinia sisältävistä kuolleista soluista, luonnonkynsi ei hengitä eikä siten tarvitse lepoa geelikynsistä. Geelikynsitä ei tarvitse pitää taukoa, ellei asiakas niin itse halua.

Seuraava käyntikerta on hyvä varata uusien kynsien tai huollon yhteydessä, jotta voit varmistaa pääsysi huoltoon juuri sinulle sopivana ajankohtana!


Geelikynsistä luopuminen

Geelikynsiä ei ole suositeltavaa poistaa itse. Geelikynsiä ei saa missään tapauksessa repiä, sillä repiminen voi vaurioittaa omaa luonnonkynttä niin että seurauksena ovat kivuliaat kynnet moneksi kuukaudeksi. Mikäli haluat luopua geelikynsistä, kannattaa poisto jättää ammattilaisen tehtäväksi tai anna geelin kasvaa rauhassa ulos kynsistä. Geelikynsien poiston jälkeen luonnonkynsi joka on ollut geelin alla saattaa tuntua hauraammalta kuin ennen, suurin syy ilkeään tunteeseen on tottuminen vahvaan geelikynteen. Luonnonkynsi kasvaa kuitenkin saman vahvuisena takaisin kuin ennen geelikynsien laittoa.