Säännöllisellä jalkahoidolla ennaltaehkäistään erilaisten jalkaongelmien syntyä. Terveet sekä hyvinvoivat jalat ovat koko kehon hyvinvoinnin kannalta erittäin tärkeää. On siis erittäin tärkeää pitää säännöllisesti huolta jaloista. Jalkahoidon jälkeen jalat tuntuvat kevyiltä ja mieli rentoutuneelta.

Perinteinen jalkahoito (Hoidon kesto: 60-90 min)

Perinteissä jalkahoidossa jalat hoidetaan perusteellisesti. Jos kärsit kovettumista tai mahdollisesti muista jalkaongelmista, perinteinen jalkahoito on oikea vaihtoehto. Jalkahoito sisältää jalkojen kylvetykset, kovettumien sekä mahdollisten känsien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja rentouttavan hieronnan.


Varpaankynsienhoito (Hoidon kesto: n. 45-60 min)

Varpaankynsien hoito sopii silloin kun jaloissa ei ole muita ongelmia ja kaipaat pelkkää varpaankynsien lyhentämistä. Sisältää Kylvyn, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä loppuvoiteen. Hoito ei sisällä lakkausta eikä hierontaa.Huomaathan, että hoidan hygieniasyistä vain perusterveitä jalkoja/ihoa (en hoida jalka- tai kynsisieniasiakkaita), hygienia syistä vain terveet kynnet voidaan lakata.