Käsihoidot

Kätesi ovat käyntikorttisi ja on tärkeää pitää huolta käsienihosta säännöllisesti. Kaipaatko apua kuiville käsille tai ripauksen ylellisyyttä arkeen? Erilaisista käsihoidoista pystyt helposti valitsemaan itsellesi sopivan hoidon.

Pikakäsihoito

Sopii erityisesti silloin kun olet kiireinen ja kaipaat nopeaa huolliteltua ulkonäköä käsille. Pikakäsihoito sisältää kuivamanikyyrin, kynsien muotoilun, värittömän lakkauksen ja hoito viimeistellään kynsinauhaöljyllä ja käsivoiteella.

Käsihoito

Sisältää käsien kylvetyksen, kynsinauhojen siistimisen, kynsien muotoilun, hieronnan ja lakkauksen.

Spa Käsihoito

Kun kaipaat pientä ylellisyyttä arkeen. Spa käsihoito sisältää kynsien muotoilun, kylvetyksen, kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan, naamion, lakkauksen ja hieronnan.

Parafiinihoito käsille

Ovatko kätesi kuivat ja karheat? Parafiini on oiva apu kuiville käsille. Parafiini pehmentää ja kosteuttaa käsien ihoa pitkäkestoisesti. Parafiinihoidolla on kipua, jäykyyttä sekä tulehduksia lievittäviä vaikutuksia, jonka vuoksi se sopii kroonisten nivel- ja lihastautien esimerkiksi reuman hoitoon. Parafiinihoidon voi tehdä esimeriksi kasvohoidon yhteydessä.

Mikä on parafiinihoito?
Parafiinihoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutukseen. Parafiini on noin 50-55 asteista. Parafiini syväkosteuttaa ihoa ja ravitseva parafiinihoito tehostaa tehoaineiden imeytymistä, parantaa ihon aineenvaihduntaa sekä rentouttaa. Parafiinin lämpö edistää myös verenkiertoa sekä lymfakiertoa, koska lämpö laajentaa ihon hiussuonia. Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin ja sopii sen vuoksi myös reumanhoitoon ja kivun lieventämiseen. Erityisesti parafiini sopii käsille jotka kuivavat talvella tai kädet palelevat. Hoidon lopputuloksena on pehmeän ja silkkisen tuntuinen iho joka näyttää terveemmältä. Parafiini on hyvä toteuttaa säännöllisesti noin kerran kuukaudessa, jos kädet ovat todella kuivat, hoito tulee alussa toistaa muutaman viikon välein. Säännöllisesti tehdyllä hoidolla ylläpidetään hoidon tulosta. Parafiini sopii tehtäväksi ympärivuoden, vuoden aikaa katsomatta. Parafiinihoidon voi toteuttaa yksinään tai sen voi yhdistää muiden hoitojen yhteyteen.

Miten parafiinihoito tehdään?
Kynsinauhoille levitetään kynsinauhaöljy ja käsille kosteusvoide. Parafiini kattila lämittää parafiinin noin 50-55 asteiseksi. Kädet upotetaan sulaan parafiiniin 4 -5 kertaa. Parafiinin jähmettyy kun käsi nostetaan parafiinista ja muodostaa ”kuoren” iholle. Jähmettyneen parafiinin pääälle laitetaan suojapusi ja päälle froteelapaset. Parafiini vaikuttaa 15-20 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen parafiinikuori poistetaan iholta ja tuloksena on silkkisen pehmä iho.