Kasvohoidot

Kasvohoidossa olisi hyvä käydä neljästi vuodessa eli vuoden aikojen mukaan, sillä ihontila muuttuu vuodenaikojen mukaan. Ihonvointiin vaikuttavat monet sisäiset kuin ulkoisetkin tekijät, muun muassa hormonit ja ilmasto. Kasvohoidot suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja ihotyypin mukaisesti. Kasvohoito on aina loistava lahjaidea!

Virkistävä pikakasvohoito

Virkistävä pikakasvohoito sopii kun kaipaat nopeaa heleyttä ja virkeyttä kasvoillesi. Hoitotuotteet valitaan ihontarpeiden mukaan sekä ottaen huomioon asiakkaan toiveet. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen.

Ihonpuhdistus

Kärsitkö epäpuhtauksista? Ihonpuhdistus sopii epäpuhtauksista kärsiville nuorille ja aikuisille. Hoidon sisältö suunnitellaan asiaakkalle sopivaksi ottaen huomioon ihon tarpeet sekä asiakkaan toiveet. Sopiva hoito väli määräytyy yksilöllisesti. Ihonpuhdistukseen sisältyy alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio, seerumi ja hoitovoide.

Perinteinen kasvohoito

Kasvohoidossa olisi hyvä käydä neljästi vuodessa, sillä ihontila muuttuu vuodenaikojen mukaan. Ihonvointiin vaikuttavat monet sisäiset kuin ulkoisetkin tekijät, muun muassa hormonit ja ilmasto. Myös kotihoitotuotteet on syytä tarkistaa vuodenaikaan sopivaksi. Kesällä toisille riittää usein kevyt voide, mutta talvella iho voi vaatia paljon kosteuttavampaa tuhdimpaa voidetta. Myös rasvoittuva/rasvaineniho voi talvisaikaan olla pintakuiva, jolloin kesän kevyt voide ei enää riitä kosteuttamaan. Hoidon sisältö suunnitellaan asiaakkalle sopivaksi ottaen huomioon ihon tarpeet sekä asiakkaan toiveet. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kevyt epäpuhtauksien poisto, kasvohieronta, naamio, seerumi ja hoitovoide.

Perinteinen kasvohoito + pitkä hieronta

Hoidon sisältö suunnitellaan asiaakkalle sopivaksi ottaen huomioon ihon tarpeet sekä asiakkaan toiveet. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kevyt epäpuhtauksien poisto, hieronta (niska/hartia/dekoltee/kasvot), naamio ja hoitovoide.
Kaikkiin kasvohoitoihin* sisältyy kulmien kevyt siistiminen tarpeen mukaan! (* Virkistävään pikakasvohoitoon ei kuulu kulmien siistimistä)