Ajankohtaista kauneushoitolassa

11.6.2024 Kesälomani ajankohdat

Olen kesäloman vietossa 20-25.6 ja 20.7-5.8.2024
Ajat ennen ja jälkeen lomieni ovat usein kaikkein varatuimpia. Elokuun alku on jo alkanut täyttymään. Olethan siis hyvissä ajoin liikkeellä ja varaathan aikasi hyvissä ajoin.

11.6.2024: KYNSIPALVELUISTA KIINNOSTUNEET

En toistaiseksi pysty ottamaan uusia kynsiasiakkaita (geelilakkaukset, rakennekynnet UUDET, kynsihuollot, oman kynnenvahvistusgeelillä, geelilakkaukset). Näin takaan nykyisille asiakkaille säännöllisen huoltovälin ja varmistan ettei uusi asiakas jää ilman uutta aikaa! Vaikka sähköisessä kalenterissa näkyisi vapaita aikoja, en valitettavasti näihin vapaisiin aikoihin pysty ottamaan kynsiasiakkaita, vapaat ajat ovat tarkoitettu muille hoidoille.

Kiitos ymmärryksestä!

Tiedote ei koske varpaankynsien geelilakkausta.

18.4.2023 Opinnot työnohella

Aloitin maaliskuun lopussa  2023, kauneudenhoitoalalle kohdennetun liiketoiminnan perustutkinnon. Koulutus tapahtuu hybridiopintoina työn ohessa ja opinnot kestävät noin marraskuun 2024 loppuun asti. Muutamat asiakkaat ovat kyselleet, olenko vaihtamassa alaa. Ei en ole vaihtamassa alaa vaikka aloitankin merkonomi opinnot. Palvelen asiakkaitani siis jatkossakin!

Pyrin opinnoistani huolimatta palvelemaan asiakkaita mahdollisimman normaalisti, mutta varmasti jossain määrin opinnot tulevat vaikuttamaan vapaiden aikojen määrään.

Olettehan siis hvyissä ajoin liikkeellä kun varailet aikaa!

18.4.2023: TOIMINTAOHJEITA

Tulethan hoitoon terveenä! Jos tunnet olosi vähäänkään kipeäksi tai olet kipeä, peruuta tai siirrä herkästi aikasi lyhyelläkin varoitusajalla!
Tarpeen vaatiessa voin kieltäytyä palvelemasta kipeää asiakasta. Mahdollisuuksien mukaan joustan uuden ajan löytämiseksi! Tällä en pelkästään pidä huolta omasta, mutta samalla myös koko asiakaskunnan terveydestä.

Toimin yrityksessäni yksin ja palvelen yhtä asiakasta kerralla. Jos tahdot tulla lahjakortti ja-/tai tuoteostoksille tai mahdollisesti kysymään hoidoista / varaamaan aikaa, sovithan tästä etukäteen. Mikäli piipahdat paikalle sattumalta, en välttämättä pysty avaamaan ovea hoidon ollessa kesken.

Erillistä odotustilaa ei hoitolassa ole, toivon teidän saapuvan hoitoon niin täsmällisesti kuin mahdollista, ei liian aikaisin eikä liian myöhään. Näin ennätän siivoamaan ja laittamaan paikat valmiiksi seuraavaa asiakasta varten. Jos satut pääsemään aikaisemmin varmistathan etukäteen voiko paikalle tulla.

Kynsipalveluihin tultaessa käydään ensimmäisenä käsienpesulla. Kädet pestään huolellisesti saippualla ja kuivataan käsipyyhepaperiin.

Kiitos ymmärryksestä!

Scroll to Top