Tuotesarjat

Tältä sivulta löydät tietoa hoitolassa käytössä olevista tuotesarjoista.

Ella Bachè on ranskalainen ammattikosmetiikkasarja ihonhoitoon joka perustettiin jo vuonna 1936. Suomalaista ihoa Ella Baché tuotteet ovat hoitaneet vuodesta 1969. Ella Bachén utelias rohkeus mullisti ihon hoitamisen kun hän kehitti tuotteita, joiden vaikuttavat ainesosat hän etsi luonnosta. Tuotteiden tehokkuuden ydin ovat luonnolliset, terveelliset ja syötävän hyvät ruokaperäiset tehoaineet sekä perusteellinen tieteellinen tutkimus. Jokaisessa Ella Baché -tuotteessa on luonnosta saatuja terveellisiä ja syötävän hyviä tehoaineita. Yhdistämällä luonnolliset akvtiiviaineet sekä tieteellisen tutkimuksen, Ella Baché -tuotteet hoitavat ihoa lempeästi ja tehokkaasti.

MOSAIC PROFESSIONAILS

Mosaic professionails on ammattilaisille rakennekynsiin ja geelilakkauksiin tarkoitettu tuotesarja ja Kauneuspiste Joannassa sarja on ollut käytössä vuodesta 2015 alkaen. Mosaic tuotesarja on kehitetty vuonna 2007 ja sarjan kehittäjä Olesja Nikolenkon. Kaikki tuotteet monipuolisesti testataan ennen lanseerausta, monien kynsialanammattilaisen toimesta. Sarja kehittyy koko ajan ja uusia mielenkiintoisia tuotteita kehitetään ja lanseerataan.

Alexandria Professional vartalosokerit ovat kehitetty vuonna 1991 amerikassa. Alexandrian sokerit koostuvat vedestä, sokerista, sitruunamehusta ja arabikumista. Kaikki Alexandria Professional hoitotuotteet ja sokerit ovat hajusteettomia ja täysin vegaanisia. Alexandria Professional vartalosokerointitekniikalla saadaan poistettua hellävaraisesti pienimmätkin karvat.

YumiLashes on perustettu vuonna 2008 ja tuotteet ovat kehitetään, valmistetaan, pakataan ja sertifioidaan ranksassa. Tuotteiden kehitys nojaa vankkaan alan asiantuntemukseen sekä brändi haluaa tarjota parasta laatua ja siten tuotteiden valmistusprosessi on tarkkaan säädelty. Korkean laatuvaatimuksen mukaisesti YumiLashes -käsittely on kehitetty yhteistyössä laboratorioiden kanssa.

FAMOUSNAMES

Famousnames on perustanut Linda ja Jim Nordstrom sekä Lisa Hamilton vuonna 2010. Famousnames on omistautunut perustamisen jälkeen luomaan laadukkaita tuotteita kynsialan ammattilaisille. Erityisesti Famousnames tunnetaan Dadi’oilista ja IBX-hoidosta.

Scroll to Top