RIPSET JA KULMAT

Kestovärjäykset

Ripset ja kulmakarvat ovat näyttävä osa sinua. Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta samlla luonnolista lookia. Ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäyksellä saadaan ripsiin ja kulmiin tummempisävy ja katseeseen terävätyyttä. Säännöllisellä kestovärjäyksellä ilme on aina huolliteltu.

Värivaihoehtoina värjäykseen on ruskea, harmaa, musta ja sinimusta. Värejä voidaan sekoittaa keskenään, näin saadaan juuri sinulle sopiva sävy. Kestoväri kestää karvassa 3-4 viikkoa, jonka jälkeen kestovärin voi uusia jos haluaa ylläpitää lopputulosta.

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus

Yumi Lashes, ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi Lashes on kehitetty vuonna 2008. Yumi Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestovärillä. Yumi Lashes eroaa ripsipermanentista siten, että Yumi Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Hoito sisältää yläripsien kestovärjäyksen.

Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on alopecia, silmätulehdus tai trichotillomania. Raskauden ja imetyksen aikana suosittelen jättämään yumi lashes-hoidon tekemättä, sillä raskauden ja imetysajan hormonit saattavat vaikuttaa lopputulkokseen hoitotulosta heikentävästi.

Ripsipermanentti

Sano ei suorille ripsille. Ripsipermanentti taivuttaa suorat ripset kauniisti kaarelle, eikä näin ollen tarvitse jokapäivä tehdä ripsien mekaanista kääntämistä. Ripsipermanentti sopii niin lyhyelle kuin pitkälle ripselle.

Ripsipermanentti kestää ripsenkasvusta riippuen 1-3kk. Tänä aikana ripsi uusiutuu ja ripsipermanentti näin ollen kasvaa ulos ripsistä. Seuraava ripsipermanentti suositellaan otettavaksi vasta, kun edellin permanentti on poistunut ripsistä. Ripsipermanenttiin sisältyy ripsien kestovärjäys.

Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on alopecia, silmätulehdus tai trichotillomania. Raskauden ja imetyksen aikana suosittelen jättämään hoidon tekemättä, sillä raskauden ja imetysajan hormonit saattavat vaikuttaa lopputulkokseen hoitotulosta heikentävästi.

pexels-photo-6608606-6608606.jpg

Ikäraja ripsien ja kulmien kestovärjäykseen ja ripsien kestotaivutukseen on 16 vuotta (koskee sekä ripsipermanenttia että Yumia)

Turvallisuus- ja kemikaaliviraton (Tukes) kanta on ettei ripsiin ja kulmiin käytettävät kestovärit ole tarkoitettu alle 16-vuotiaalle, eikä värjäyksiä tulisi tehdä heille. En värjää lainkaan alle 16-vuotiaiden ripsiä tai kulmia tai tee ripsipermanentteja alle 16 vuotiaille, edes vanhempien luvalla. Näin täytämme omalta osaltamme kuluttajaturvallisuuslain mukaisen huolellisuusvelvoitteemme.

Scroll to Top