KÄSIHOIDOT

Kätesi ovat käyntikorttisi ja on tärkeää pitää huolta käsienihosta säännöllisesti. Käsien iho altistuu päivittäin monille rasituksille, kuten pesuaineille, kylmälle ilmalle ja jatkuvalle pesulle. Siksi käsien säännöllinen hoitaminen on välttämätöntä niiden terveyden ja kauneuden säilyttämiseksi.

Kaipaatko apua kuiville käsille tai ripauksen ylellisyyttä arkeen? Erilaisista käsihoidoista pystyt helposti valitsemaan itsellesi sopivan hoidon.

Pikakäsihoito

pexels-photo-4210659-4210659.jpg

Sopii erityisesti silloin kun olet kiireinen ja kaipaat nopeaa huolliteltua ulkonäköä käsille, vaikka ennen töihin menoa.

Pikakäsihoito sisältää kuivamanikyyrin, kynsien muotoilun, värittömän lakkauksen tai kynnen kiillotuksen kiillotusviilalla ja hoito viimeistellään kynsinauhaöljyllä ja käsivoiteella.

Käsihoito

Käsihoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsinauhojen siistiminen, kynsien muotoilu, rentouttava hieronta sekä kaunis lakkaus. Tämä kokonaisvaltainen hoito jättää kätesi ja kyntesi huolitelluiksi ja hyvinvoiviksi.

Käsihoito sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat pitää huolta käsistään ja kynsistään. Se on täydellinen tapa hemmotella itseäsi arjen kiireiden keskellä tai valmistautua erityistä tilaisuutta varten.

pexels-photo-460295-460295.jpg

Parafiinihoito käsille

pexels-photo-286951-286951.jpg

Ovatko kätesi kuivat ja karheat? Parafiini on oiva apu kuiville käsille. Parafiini pehmentää ja kosteuttaa käsien ihoa pitkäkestoisesti. Parafiinihoidolla on kipua, jäykyyttä sekä tulehduksia lievittäviä vaikutuksia, jonka vuoksi se sopii kroonisten nivel- ja lihastautien esimerkiksi reuman hoitoon. Parafiinihoidon voi tehdä esimeriksi kasvohoidon yhteydessä.

Mikä on parafiinihoito?
Parafiinihoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutukseen. Parafiini on noin 50-55 asteista. Parafiini syväkosteuttaa ihoa ja ravitseva parafiinihoito tehostaa tehoaineiden imeytymistä, parantaa ihon aineenvaihduntaa sekä rentouttaa. Parafiinin lämpö edistää myös verenkiertoa sekä lymfakiertoa, koska lämpö laajentaa ihon hiussuonia. Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin ja sopii sen vuoksi myös reumanhoitoon ja kivun lieventämiseen. Erityisesti parafiini sopii käsille jotka kuivavat talvella tai kädet palelevat. Hoidon lopputuloksena on pehmeän ja silkkisen tuntuinen iho joka näyttää terveemmältä. Parafiini on hyvä toteuttaa säännöllisesti noin kerran kuukaudessa, jos kädet ovat todella kuivat, hoito tulee alussa toistaa muutaman viikon välein. Säännöllisesti tehdyllä hoidolla ylläpidetään hoidon tulosta. Parafiini sopii tehtäväksi ympärivuoden, vuoden aikaa katsomatta. Parafiinihoidon voi toteuttaa yksinään tai sen voi yhdistää muiden hoitojen yhteyteen.

Miten parafiinihoito tehdään?
Kynsinauhoille levitetään kynsinauhaöljy ja käsille kosteusvoide. Parafiini kattila lämittää parafiinin noin 50-55 asteiseksi. Kädet upotetaan sulaan parafiiniin 4 -5 kertaa. Parafiinin jähmettyy kun käsi nostetaan parafiinista ja muodostaa ”kuoren” iholle. Jähmettyneen parafiinin pääälle laitetaan suojapusi ja päälle froteelapaset. Parafiini vaikuttaa 15-20 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen parafiinikuori poistetaan iholta ja tuloksena on silkkisen pehmä iho.

IBX hoito korjaa vaurioitunutta kynttä sisältäpäin

IBX on Luonnonkynttä sisältäpäin vahvistava hoito, joka samalla luo kynnen pinnalle ”suojakilven”. IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja UV tai LED -teknologiaa, se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan UV tai LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta.

Huom! Jos olet saanut reaktioita tavallisista kynsilakoista/rakennekynsimateriaaleista, tai sinulla on todettu allergiaa akrylaateille, IBX-hoito ei suositella tehtäväksi

Scroll to Top