JALKAHOIDOT

Jalkahoidon jälkeen jalat tuntuvat kevyiltä ja mieli rentoutuneelta

Säännöllisellä jalkahoidolla ennaltaehkäistään erilaisten jalkaongelmien syntyä. Terveet sekä hyvinvoivat jalat ovat koko kehon hyvinvoinnin kannalta erittäin tärkeää. On siis erittäin tärkeää pitää säännöllisesti huolta jaloista.

Klassinen jalkahoito

pexels-photo-4963837-4963837.jpg

Klassisessa jalkahoidossa jalat hoidetaan perusteellisesti. Hoito sopii silloin kun kaipaat perusteellisempaa hoito jaloillesi. Jos kärsit kovettumista tai mahdollisesti muista jalkaongelmista, perinteinen jalkahoito on oikea vaihtoehto.

Klassinen jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien sekä mahdollisten känsien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja rentouttavan hieronnan.

Jalkahoito saatavilla myös ilman lakkausta.

Varpaankynsien leikkaus

pexels-photo-4963840-4963840.jpg

Jos jaloissasi ei ole muuta hoidettavaa varpaankynsien leikkaus sopii silloin kun varpaankynsiä ei esimerkiksi pysty itse lyhentämään tai kaipaat pelkkää varpaankynsien lyhentämistä.

Varpaankynsien leikkaus sisältää kylvyn, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä loppuvoiteen (hoito ei sisällä lakkausta eikä hierontaa)

Secret forest- SPA jalkahoito

Koe metsäinen hoitoelämys.

Kun kaipaat hemmottelua ja hetken pysähdystä arkeen.

Secret forest spa jalkahoito on metsäinen hoitoelämys joka vie sinut rentouttavalle matkalle suomalaiseen metsään. Hoidossa keskitytään kokonaisvaltaiseen hoitoelämykseen.

Tuotteet sisältävät 98-100% luonnollisia raaka-aineita. Pääraaka-aineena männynneulasuute. Tuotteissa myös rosmariinia, katajanmarjauutetta sekä piparminttua. Secret forest spa tuotteet ovat kotimaisia.

Hoito sisältää kylvetyksen, kuorinnan, naamion, kevyen jalkojen raspauksen, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, hieronnan jalkaterästä polveen asti.

  • Hoitoa ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Käyttö syöpöhoitojen aikana tai munuaisten toimintahäiriöistä kärsiville vain lääkärin suostumuksella.

Otathan huomioon, että olen koulutukseltani kosmetologi, en jalkahoitoja! Vaativissa jalkojen ongelmissa ohjaan asiakkaan kääntymään koulutetun jalkahoitajan puoleen. Hygienia syistä vain terveet kynnet voidaan lakata

Scroll to Top