AJANVARAUS

Nettivaraus

Ajanvaraus kauneushoitolaan suoraan netistä. Jos et löydä sopivaa ajankohtaa nettiajanvarauksesta otathan yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä numeroon 045 352 4011 tai sähköpostilla info(at)kauneuspistejoanna.com.

VARAUSEHDOT

Tehdessään varauksen asiakas sitoutuu noudattamaan varausehtoja. Varattu aika tulee perua viimeistään vuorokautta (24h) ennen varattua aikaa (poikkeuksena äkilliset sairastapaukset), liian myöhään peruutetusta ajasta veloitetaan 50 % varatun palvelun hinnasta, kokonaan peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 100 % varatun palvelun hinnasta. Ottakaa ystävällisesti huomioon että mikäli myöhästytte enemmän kuin 10 minuuttia, saatan joutua perumaan tai siirtämään aikaanne

Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan puhelimitse soittamalla numeroon 045 352 4011, pääasiassa olen tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 9-18 välillä. Parhaiten tavoivat minut suoraan teksiviestillä tai whatsapp viestillä.

Huomioithan, jotta jokainen asiakas voi rentoutua ja nauttia rauhassa, en valitettavasti pysty vastaamaan puheluihin hoitojen aikana. Jätäthän tällöin viestin vastaajaan ja otan teihin yhteyttä mitä pikimmiten vapauduttuani, voitte jättää halutessanne tekstiviestillä soittopyynnön. Toisinaan hoidot voivat kestää useamman tunnin tai aikataulu sen verran kiireinen etten pysty heti soittamaan takaisin. Otan teihin kuitenkin heti kun pystyn.

Ajanvaraus sähköpostilla

Aikoja voi varata myös sähköpostitse info(at)kauneuspistejoanna.com. Kerrothan sähköpostissa mihin aikaan päivästä pääset parhaiten tulemaan tai jos pääset tulemaan vain tiettyinä päivinä ja-/tai ajankohtana, näin pystyn parhaiten katsomaan teille sopivimman ajan.

Laitathan viestin loppuun myös yhteystietosi: nimesi ja puhelinnumerosi. Tiedustelethan vapaita aikoja mielellään useampi päivä ennen toivomaasi ajankohtaa. Pyrin lukemaan sähköpostia päivän mittaan aina kun ennätän, mutta pyydän ystävällisesti ottamaan huomioon, että kiireisten päivien aikana pystyn lukemaan sähköpostin yleensä vasta illalla tai seuraavana aamuna.

Peruutukset

Jos et pääse tulemaan varaamanasi aikana, peruthan tai siirrät aikasi viimeistään vuorokautta (24h) ennen varattua aikaa (poikkeuksena äkilliset sairastapaukset), peruttu aika voi sopia toiselle asiakkaalle ja näin vapautunutta aikaa voidaan tarjota sitä tarvitsevalle.

Vuorokautta (24h) ennen varattua aikaa peruutukset tai varatun ajan siirto tulee tehdä puhelimitse soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos olet varauksen yhteydessä ilmoittanut sähköpostiosoitteen ajan voi peruuttaa varausvahvistuksessa / muistutus viestissä tulleen online peruutuslinkin kautta. Saman päivän peruutukset vain puhelimitse soittamalla.

Liian myöhään peruutetusta ajasta veloitetaan 50 % varatun palvelun hinnasta,
kokonaan peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 100 % varatun palvelun hinnasta.

Scroll to Top