LAHJAKORTTI KAUNEUSHOITOLAAN

Lahjakortti on miellyttävä ja henkilökohtainen lahja joka ilahduttaa aina. Anna ystävälle, läheisellesi tai rakkaallesi lahjakortti kauneushoitolaan, joka lämmittää sydäntä, mieltä ja antaa voimia arkeen. Lahjakortin voit antaa mihin tahansa hoitoon tai avoimena tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi käyttää lahjakortin haluamallaan tavalla hoitoihin ja-/tai tuoteostoksiin. Lahjakortti on voimassa 9 kk ostopäivästä.

Jotta jokainen asiakas voi rentoutua rauhassa, hoitorauhan takaamiseksi en valitettavasti pysty avaamaan ovea hoidon ollessa kesken. Kun haluat tulla noutamaan lahjakortin tiedustelethan etukäteen koska paikalle voi tulla tai voit varata nettivarauksesta ”ostohetki”, sillä toimin hoitolassani yksin ja olen hoitolalla paikalla ajanvarausten mukaisesti.

Lahjakortti netistä

Voit ostaa lahjakortin myös suoraan netin kautta avoimella sumalla. Saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin, jolla lahjakortin voi hyödyntää hoitolassa. Koodin voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, printtaamalla PDF:n tai lisäämällä sen omaan onnittelukorttiin. Koodi on voimassa 9kk ostohetkestä.

Lahjakortin toimitus haluttuun osoitteeseen

Jos et pääse noutamaan lahjakorttia, voidaan lahjakortti toimittaa sinulle sähköpostitse PDF-muodossa tai postitse haluamaasi osoitteeseen. Lahjakortti voidaan lähettää joko ostajalle tai suoraan lahjakortin saajalle.

Toimi näin:

  1. Lähetä viesti sähköpostiosoitteeseen info(at)kauneuspistejoanna.com.
  2. Kerro, minkälaisen lahjakortin haluat ostaa.
  3. Ilmoita osoite, johon lahjakortti postitetaan vai haluatko lahjakortin PDF-muodossa sähköpostiin.

Saat laskun sähköpostiisi, maksu tiedot löytyvät laskun lopusta. Lahjakortti postitetaan, kun maksu näkyy tilillä, tai voit vaihtoehtoisesti lähettää sähköpostitse kuvakaappauksen maksusta. Lahjakortin postituskulut haluttuun osoitteeseen 2,50 € lisätään laskun loppusummaan.

Lahjakortin saajalle

Lahjakortti on voimassa 9 kk ostopäivästä ja lahjakortti tulee käyttää korttiin merkittyyn viimeiseen käyttöpäivään mennessä. Vanhentunut lahjakortti ei kelpaa maksuvälineenä.

Kiireisimpinä aikoina hoitoajan saaminen voi mennä useiden viikkojen päähän, teethän siis ajanvarauksen hyvissä ajoin ennen lahjakortin umpeutumista. Lahjakortin voi tarvittaessa käyttää useammalla käyttökerralla, lahjakortin voimassaoloajan sisällä. Lahjakortti voidaan käyttää samanhintaiseen palveluun ja-/tai tuotte ostoihin. Lahjakorttia ei voida hyvittää tai vaihtaa rahaksi.

Scroll to Top